onsdag 16 februari 2011

Ett ögonblick

Det var mitt ute i ingenstans, ett flygfäigt parti mittemellan Hemmingsmark och Byske, som var den närmaste civilisationen och låg sådär fyra mil bort. Klockan började närma sig 22.00 och cykelturen 2010's första punka var kommen. Men produktiva och hurtiga som vi är började jag och Elin laga punkan medans Emilia stekte upp pannkakor på stormköket och plockade fram mackor och renost på tub. När punkan väl var lagad efter många om och men satte vi oss för att spisa lite nödvändig föda.

Trött, less, sliten och lätt irriterad tog jag upp en macka och skulle he på lite renost då tuben pruttade. Den pruttade gott folk. I stundens förvirring fann jag detta extremt underhållande, utan överdrift kan jag lätt säga att jag aldrig någonsin skrattat så mycket som jag gjorde då. Jag fick ont i hjärtat och trodde jag skulle få andnöd, en vanlig människa hade ryckt på axlarna eller inte ens reagerat åt denna händelse - men i övertrötthetens hetta så var det humor i världklass.


Dom här plus 25 andra bilder på samma händelse, fullständigt oacceptabla, ofina och alla andra o-ord. Men vafan det är förknippat till den roligaste tråkiga saken i min livshistoria.

2 kommentarer:

angelica sa...

ååååh! helt mega-glad man blir av bilderna.

Elin C sa...

Haha, jag är världens sämsta på att läsa bloggar men eftersom era mail har uteblivit blev jag ju tvungen. Sitter seriöst och skrattar i min 8kvadratare och för ett litet ögonblick blir jag taggad att göra om allt igen ;) Haha, tycker dock du skulle valt ögonblicket då vi frågade efter vägen till ica vars fan vi nu var ;)